1 Kleine Muis voorstellingen

Kleine muis

Muis op zolder nieuw in 2023

Muis bij de geitjes

Ingeborg speelt het sprookje van de zeven geitjes. Kleine Muis wil ook meedoen maar maakt alles door de war. Dan komt de wolf....

Waar is rups?

Waar is rups

Kleine Muis Rups wil skaten mét Rups. Maar de kool is naar de markt, met Sjaak mee. Zat rups er in? Oh nee, straks verkoopt Sjaak de kool en wordt rups opgegeten! Arme rups! Daar moet Muis niet aan denken, ze gaat er razendsnel achteraan.

Kleine Muis en het geheim

Kraai

Als Kleine Muis met Piep wil spelen doet ze eerst een boodschap voor opa kraai. Ze kukelt in een gat en dan.... pas op je snorharen muis!

De vakantiemuis

de-vakantiemuis

Kleine Muis heeft haar tent op gezet bij het strand. Als ze een zandkasteel graaft verdwijnt de emmer dan verdwijnt haar schep. Valt deze vakantie in het water, of is het de muis?

Kleine Muis en de pakjes

Kleine muis

Kleine Muis krijgt een pakje, maar het is voor egel. Ze brengt het pakje naar egel, maar die heeft een pakje voor uil. De postbode is in de war en muis krijgt het heen en weer.

2 Anton kan toveren

Anton

Anton heeft een toverhoed en kan toveren. Lucas gelooft er niks en wil samen steppen! Maar Anton tovert en wat er dán gebeurt...

3 Hup haasje hup

Haasje

Klaver speelt buiten en Knaag leest in de hangmat. Klaver gaat liever zélf op avontuur. Dan is de hangmat leeg en Knaag verdwenen.

4 De beer is los!

De beer

Goudhaartje zoekt naar beren in een grot. Zouden ze dáár zijn? En dat roze koffertje met die witte stippen dan?

5 Draaiorgel de Notenkraker

Draaiorgel de Notenkraker

Wie wil in het draaiorgel spelen? Ingeborg altijd! Net als opa vroeger. Maar mama wil alles verkopen. Was opa er maar...

6 Daar komt de stoomboot!

Sinterklaas leest zijn post vol prachtige tekeningen een bijzondere wens van Kobus de vogelverschrikker. Gaat die in vervulling?

sinterklaas