Klankenspel

Klankenspel is een interactief muziekavontuur voor kinderen vanaf 2 jaar met een verstandelijke of lichamelijke beperking ontwikkelt door Pop en Theater Ingeborgpop. Aan de hand van wisselende thema's, biedt zij muzikale belevingsactiviteiten aan. Interactieve muziek, spel en poppen zorgen voor een totaalbeleving.. De invulling van het muziekprogramma bestaat uit het zingen en beluisteren van, deels zelf gemaakte, liedjes, het gebruik van instrumenten, poppen en objecten. Actief deelnemen wordt afgewisseld met luisteren en het op zintuiglijk niveau ervaren (BIM) van muziek. We sluiten af met een eindliedje.

Deze muzikale beleving is te boeken als eenmalige activiteit of als een serie muzieklessen. De muziek en de liedjes zijn veelal zelfgeschreven en bewerkt door componist Fred Jenner.

Klankenspelen in speeltuin DeGibraltar

In speeltuin De Gibraltar vindt elke tweede zondag van de maand een klankenspel plaats. Kinderen met een beperking, hun brusjes en ouders zijn welkom om elkaar te ontmoeten en te spelen.

Na de voorstelling kunnen de kinderen in de speeltuin terecht die speciaal voor de kinderen op deze dag geopend is. Als hekkensluiter organiseren we een workshop knutselen op basis van het thema van de dag.

Komen jullie ook weer spelen en zingen bij het klankenspel? Aanvang 11.00 uur en om 13.30 uur. Reserveren: zondags-klankenspel↗

Duurt het wachten te lang? Kijk dan vast naar de klankenspelmedley: